Caută
program livrari: Luni-Joi 08:00-20:00, Vineri 08:00-16:00, SAMBATA NU SE FAC LIVRARI, D 9:00-19:00
 

Cum comand

CUM CUMPĂR?

După ce alegeţi produsul sau produsele noastre/aranjamentul floral, procesul de plasare online a comenzii e foarte simplu.
Daţi click pe produsul ales, selectați dimensiunea/valoarea acesteia: standard, extra sau premium (în cazul produselor perisabile) și adăugați în coș. Nu uitați să scrieți un mesaj pentru destinatar.
La checkout alegeţi localitatea de livrare, data livrării şi intervalul dorit, apoi finalizați comanda.
Pentru aceasta, trebue introduse datele Cumpărătorului și a Destinatarului (în cazul în care trimiteți comanda la o altă adresă) Acestea sunt necesare pentru a putea fi contactat și ţinut la curent cu statusul comenzii. Apoi alegeţi modalitatea de plată pe care o preferaţi.
În pasul final, veţi vedea suma pe care o aveţi de achitat şi datele de livrare şi apoi daţi click pe Finalizare comandă, urmând să primiţi un email de confirmare a comenzii pe adresa dvs.
Dacă aţi ales plata online cu cardul, după apăsarea butonului de finalizare, veţi fi redirecţionat către o pagină securizată pentru a putea efectua plata online rapid şi în siguranţă.

Comanda telefonica,Facebook,Whatsapp,Instagram

1.Clientul / Membrul Flower House poate efectua comenzi telefonice, comenzi pe pagina noastra oficiala de Facebook http://facebook.com/artflowerhouse, prin Whatsapp 0749366351 sau prin pagina noastra oficiala de Instagram: artflowerhouse
2.Prin plasarea unei comenzi telefonice,sau Facebook,Whatsapp si Instagram se intelege de la sine acceptarea si cunoasterea termenelor si conditiilor S.C. ART FLOWER HOUSE S.R.L.

CONFIRMAREA COMENZII

Odată lansată comanda, veţi primi imediat pe e-mail confirmarea acesteia trimisă automat flowerhouse.ro în care veţi regăsi toate informaţiile pe care le-aţi completat în formularul de comandă, respectiv: informaţiile dvs şi ale persoanei destinatare, metoda de plată selectată, mesajul (în cazul în care nu aţi optat să trimiteţi florile anonim) pentru destinatar care va fi scris pe o felicitare, data livrării şi intervalul orar dorit şi alte informaţii specificate în comandă.

Contract si finalizare

2. Flower House poate include in coletul expediat catre Client, functie de tipicul fiecarui produs, toate documentele necesare care sa ateste achizitionarea produselor/serviciilor de catre Client ori le poate expedia in format electronic
1. Flower House va facilita informarea Clientului asupra stadiului de finalizare in care se afla comanda sa.

X
Call Now Button