Caută
program livrari: Luni-Joi 08:00-20:00, Vineri 08:00-16:00, SAMBATA NU SE FAC LIVRARI, D 9:00-19:00

Despre noi

Dorim să ne prezentăm: Florăria online Flower House, o casă a florilor, un loc în care fiecare floare devine o emoție vie în mâinile specialiștilor noștri.
Despre noi

Dragi vizitatori ai webshopului nostru!

Pasiunea noastră pentru “frumos” a apărut cu mult timp înainte de înființarea firmei actuale. Am lucrat, am experimentat, am învățat și am hotărât să ne realizăm visul de a trimite flori la fiecare usă de casă.
20171022_203651

Flori atent selectate

Fiecare floare este atent selectată pentru a da culoare unui eveniment special sau pentru a fi dovadă unei povești de iubire, pentru a însenina o zi a unei persoane dragi ție sau pentru transmite un sentiment de apreciere.
20171026_180749

Buchete personalizate

La Flower House, florile sunt pe mâini sigure și orice comandă devine un proiect floral în adevăratul sens al cuvântului, pentru echipa noastră, pentru că totul să iasă perfect.
20181109_104559

Echipa noastră

Floriștii Flower House înseamnă 6 oameni cu experiență și studii în domeniul holticulturii, designului și aranjamentelor florale. Ideile și pasiunea lor pentru flori au fost rodul acestui proiect.
LIVRARE ÎN ACEEAȘI ZI

Sentimentele nu țin cont de distanță. De aceea oferim livrare în aceeași zi pe raza orașului Târgu Mureș

Ambalaje deosebite

Toate buchetele și aranjamentele florale marca Flower House sunt livrate în cutii, pungi speciale

Felicitare cadou

Pentru că de fiecare dată când livrăm un buchet, ținem cont și de livrarea emoțiilor tale

Artizani florali autentici

Nici un aranjament nu scapă de ochiul bine pregătit și mâna experimentată ale artiștilor nostri

Despre noi

Este o bucurie pentru noi să oferim ceva atât de delicat și valoros cum sunt florile. De aceea, florile noastre sunt de primă calitate, importate din Olanda, păstrate apoi în cameră frigorifică pentru a spori rezistența lor. Aranjamentele sunt pregătite cu atenție de către colegele noastre pricepute și devotate după care sunt trimise către destinație. Ne place să credem că nu livrăm doar flori, livrăm și emoții. Tot ce găsiți pe site sunt lucrările, pozele și ideile noastre 100%. Suntem deschiși la colaborări sau la realizarea lucrărilor personalizate pentru evenimente, realizăm comenzi speciale, pentru oameni extraordinari. Pentru orice întrebare sau cerere de ofertă vă stăm la dispoziție în orele stabilite la categoria contact. Vă mulțumim!
Magazin
20171026_180919
X
Call Now Button