Caută
program livrari: Luni-Joi 08:00-20:00, Vineri 08:00-16:00, SAMBATA NU SE FAC LIVRARI, D 9:00-19:00
 

Plata Produselor

Comanda online si modalitati de plata

Clientul poate efectua comenzi de produse comercializate la un moment dat, exclusiv pe site, prin adaugarea produsului/produselor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate:

  1. Plata la livrare / Ramburs
  2. Plata cu cardul prin Netopia Mobil Pay
  3. Transfer bancar

1. Plata cu ramburs este posibilă pentru produsele neperisabile trimise prin firma de curierat. Plata la livrare este valabilă pentru toate produsele trimise doar prin curieri proprii.

2. Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2). Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții. Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele Netopia. Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că severul nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în sigurantă. Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.

3.Plata prin transfer bancar se face în contul următor:

SC. ART FLOWER HOUSE SRL

CONT LEI: RO84 RZBR 0000 0600 1645 7647

Banca: Raiffeisen Targu Mures

La acest tip de plată este necesar să ne trimiteți dovada plății pe email: office@flowerhouse.ro

Produsul cumpărat va fi pregătit și livrat doar în momentul în care Flower House a primit confirmarea plății.

FACTURA

Pentru factură, bifaţi una din opţiunile de la Informaţii factură şi alegeţi ceea ce vi se potriveşte.

CONFIRMAREA COMENZII

Odată lansată comanda, veţi primi imediat pe e-mail confirmarea acesteia trimisă automat flowerhouse.ro în care veţi regăsi toate informaţiile pe care le-aţi completat în formularul de comandă, respectiv: informaţiile dvs şi ale persoanei destinatare, metoda de plată selectată, mesajul (în cazul în care nu aţi optat să trimiteţi florile anonim) pentru destinatar care va fi scris pe o felicitare, data livrării şi intervalul orar dorit şi alte informaţii specificate în comandă.

Alte condiții de plată:

Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un produs este disponibil pentru achizitie in masura in care Campania este activa si exista stoc pozitiv pentru acesta. Adaugarea unui produs in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii comenzii, nu atrage dupa sine rezervarea automata a acestuia.
Prin finalizarea comenzii Clientul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii, denumita in cadrul acestui document si comanda emisa.
Prin finalizarea comenzii Clientul consimte ca Flower House poate sa i-l contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Flower House si prevazut in cadrul prezentului Document, in orice situatie in care este necesara contactarea Clientului.

Flower House poate denunta unilateral comanda efectuata de catre Client, in urma unei notificari prealabile adresate Clientului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:
1.  neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Clientului, a tranzactiei, in cazul de platii online;
2.  invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de Flower House, in cazul platii online;
3.  datele furnizate de catre Client, pe site sunt incomplete sau incorecte;
4.  activitatea Clientului pe site poate si/sau produce daune de orice natura, sau prejudiciaza in orice fel  Flower House si/sau partenerii acestuia;
5. realizarea a mai mult de doua livrari consecutive, esuate;
6.  pentru alte motive obiective.
7. In cazul in care Clientul renunta in cadrul termenului legal de retragere din contract, la o comanda efectuata cu plata cu card bancar si in care banca emitenta a cardului Clientului a virat sumele achitate in contul Flower House, suma aceasta va fi returnata de catre Flower House in maxim 30 de zile de la data la care aceasta din urma a luat la cunostinta acest fapt, in contul IBAN indicat in scris de catre Client.
8. In cazul in care unele produse comandate de catre Client printr-o comanda efectuata cu plata cu card bancar nu sunt disponibile pe stoc, Flower House va informa clientul asupra acestui fapt si va returna in contul Clientului contravaloarea produselor,  in maxim 48 de ore de la data la care Flower House a luat la cunostinta acest fapt.
9. Clientul are dreptul de a anula sau modifica continutul unei comenzi achitate cu cardul, in termen de maxim 24 de ore de la plasarea acesteia. In acest sens, Clientul va transmite in scris echipei Flower House solicitarea de anulare sau modificare a comenzii.
10. In cazul in care Clientul si-a modificat Comanda conform 9., iar contravaloarea noii sale comenzi este mai mica decat contravaloarea produselor/serviciilor comandate initial, Flower House va returna in contul Clientului suma reprezenatand diferenta dintre contravaloarea comenzii initiale si a noii comenzi, in maxim 48 de ore de la data la care Flower House a luat la cunostinta acest fapt.
11. Detaliile de livrare a produselor incluzand dar nelimitandu-se la timpul necesar livrarii nu constituie o obligatie contractuala din partea Flower House, fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in cazul in care oricare parte poate fi sau este prejudiciata in orice mod de pe urma incalcarii acestora.

Contract si finalizare

2.  Flower House poate include in coletul expediat catre Client, functie de tipicul fiecarui produs, toate documentele necesare care sa ateste achizitionarea produselor/serviciilor de catre Client ori le poate expedia in format electronic
1.  Flower House va facilita informarea Clientului asupra stadiului de finalizare in care se afla comanda sa.

X
Call Now Button