Caută
program livrari: Luni-Joi 08:00-20:00, Vineri 08:00-16:00, SAMBATA NU SE FAC LIVRARI, D 9:00-19:00
 

Termeni si conditii

Acesti termeni si conditii de utilizare sunt aplicabili site-ului www.flowerhouse.ro. Vizitarea sau folosirea (cumpararea produselor) acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii.

INDEX
1. INTERPRETARI/ EXPLICATII
2. ACCESUL LA SITE
3. INFORMATII PERSONALE
4. MINORI
5. CONT
6. SECURITATEA DATELOR PERSONALE
7. DREPTURI DE AUTOR
8. DESCRIEREA PRODUSELOR
9. DESCRIEREA SERVICIILOR
10. PRETURILE
11. COMENZI
11.A. LIVRARI
12. PLATA COMENZILOR
13. ANULAREA COMENZILOR
14. GARANTII
15. LIMITARI
16. CESIONAREA SI SUBCONTRACTAREA
17. CONDITII LEGALE
18. FRAUDA
19. LITIGII
20. DISPOZITII FINALE

1. INTERPRETARI/ EXPLICATII
1.1 Flower House, Vanzatorul, Expeditorul se refera la firma Sc ART FLOWER HOUSE SRL, persoana juridical cu sediul in Targu Mures, str. 22 Decembrie 1989 Nr.57, inregistrata la RG. Cu nr. J26/80/2014
1.2 Numele de SITE se refera la domeniul www.flowerhouse.ro
1.3 Vizitatorul este cel care navigheaza pe site.
1.4 Utilizatorul este cel care navigheaza si deschide un cont sau depune o comanda pe site.
1.5 Produs sau serviciu este orice bun oferit sa fie furnizat de catre Flower House pentru un comparator.
1.6 Client sau Cumparator este acea persoana care utilizeaza site-ul pentru a beneficia de produsele oferite de Flower House.
1.7 Comanda se refera la un document electronic ce intervine intre Flower House si Cumparator prin care acesta din urma isi exprima intentia de a achizitiona Produse si/sau Servicii furnizate de Vanzator si de a proceda la plata acestora.
1.8 Contract se refera la forma de comunicare electronica la distanta ce intervine intre Parti, prin care Vanzatorul valideaza comanda Clientului si isi exprima acordul cu privire la vanzarea/livrarea Produsului si/sau furnizarea Serviciului.
1.9 Continut digital se refera la toate informatiile expuse pe site, inclusive pe retele de sotial media (poze, texte, simboluri, etc)
1.10 Comentariu sau Feedback este o observatie, o critica scrisa de client ca urmare a unei achizitii sau a navigarii pe site.
1.11 GDPR se refera la Regulamentul (UE) 2016/679 din 27 Aprilie 2016 al Parlamentului European si al Consiliului UE privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE;
1.12 Legislatia specifica privind protectia datelor se refera la legislatia nationala si europeana in materia protectiei datelor, incluzand dar fara a se limita la GDPR;
1.13 Operator de date desemneaza persoana fizica sau juridica, autoritatea publica, agentia sau alt organism care, singur sau impreuna cu altele, stabileste scopurile si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal
1.14 Partener inseamna Persoana fizica/ juridica ce furnizeaza Produse si/sau presteaza Servicii in favoarea Vanzatorului
1.15 Newsletter este o scrisoare electronica cu continut de marketing si reclama referitor la noutatile de pe site sau ofertele actuale.
1.16 INTERPRETARE
Cuvintele la singular include si pluralul si invers.
Acest document are rol informativ. Trebuie inteles ca atare.
Toate mentiunile si informatiile din Termeni si Conditii alcatuiesc unul si acelasi document.
Sectiunea Protectia Datelor face parte din acest document.
In acest document genurile utilizate se refera si la barbati si la femei.
“Inclusiv, aceeasi, produs, etc” expresii au un rol exemplificative, nicidecum limitativ.

2. ACCESUL LA SITE

2.1 FLOWER HOUSE garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei SC ART FLOWER HOUSE SRL fara acordul scris prealabil al acesteia.

2.2 Orice persoana fizica sau juridica care acceseaza acest Site (denumita in continuare Cumparator), confirma ca a citit si acceptat acesti termeni si conditii in totalitate. In cazul in care nu acceptati termenii si conditiile prezentate, va rugam sa nu mai utilizati acest site. Dreptul de proprietate asupra acestuia revine Sc ART FLOWER HOUSE Srl, persoana juridica romana, avand urmatoarele date de identificare: Cod Unic de Identificare: RO32710910; Registrul Comertului: J26/80/2014. Sc ART FLOWER HOUSE SRL isi rezerva dreptul de a schimba, de a corecta, de a modifica, de a adauga si/sau retrage in parte sau in intregime Termenii si conditiile. Cea mai recenta versiune a Termenilor si Conditiilor poate fi citita oricand folosind legatura “Termeni si conditii” din josul paginilor site-ului.

3. INFORMATII PERSONALE

Sunteti de acord ca furnizarea serviciilor sau produselor va incepe imediat dupa indeplinirea tuturor formalitatilor de inregistrare cerute. Informatiile furnizate trebuie sa fie corecte. Optand pentru inregistrare, va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii utile. Prin accesarea contului si utilizarea parolei personale sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora. SC ART FLOWER HOUSE SRL nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

4. MINORI
Pentru a va crea un cont, este obligatoriu sa aveti 18 ani impliniti.

5. CONT
Pentru a plasa o comanda, aveti posibilitatea de a face un cont gratuit pe site, pe care o veti folosi doar Dvs pentru cumparaturi prin Flower House, prin acceptarea termenilor si conditiilor.

6. SECURITATEA DATELOR PERSONALE

6.1 Datele dumneavoastra personale vor putea fi utilizate de catre Sc ART FLOWER HOUSE Srl pentru confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail, posta sau alte mijloace de comunicare despre actiunile ulterioare, realizarea de rapoarte statistice etc.
6.2 Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale. Sc ART FLOWER HOUSE Srl se angajeaza in fata clientilor sai sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii ci sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei de afaceri dintre client si Sc ART FLOWER HOUSE Srl.

6.3 Acest site foloseste masuri de securitate ca datele dvs. sa fie protejate in conformitate cu legea actuala de protectia datelor.

7. DREPTURI DE AUTOR

Intregul continut al site-ului www.flowerhouse.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date – este proprietatea SC ART FLOWER HOUSE SRL si al furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul a SC ART FLOWER HOUSE SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru orice probleme legate de proprietatea intelectuală vă rugăm să ne contactați pe adresa de email contact@flowerhouse.ro.

8. DESCRIEREA PRODUSELOR

8.1 Flowerhouse.ro foloseste descrieri sugestive pentru produsele sale si garanteaza acuratetea informatiilor de pe acest site. Pozele au titlu informativ.

8.2 Nuantele florilor din buchete si aranjamente pot fi diferite fata de cele prezentate online, in functie de disponibilitate. In cazul in care anumite produse, ambalaje sau flori lipsesc din stoc, flowerhouse.ro poate inlocui aceste produse, ambalaje sau flori cu unele similare ce pastreaza valoarea produsului original. Marimea, forma si culoarea cosurilor si a vaselor aranjamentelor disponibile online poate fi diferita. Puteti solicita in orice moment un buchet personalizat sau de o alta culoare in cazul in care acesta nu apare pe site.

9. DESCRIEREA SERVICIILOR

Floraria FLOWER HOUSE va propune o gama variata de servicii, precum livrarile de flori la domiciliu oriunde in Tg-Mures si raza acestuia, realizarea la comanda a aranjamentelor florale pentru orice ocazie,
realizarea la comanda a buchetelor de mireasa si a florilor de nunta, realizarea coroanelor si aranjamentelor florale pentru inmormantari si servicii de priveghi.
Amenajari interioare cu plante ornamentale. Aranjamente pentru mormant si aranjarea locului de odihna la fata locului in conformitate cu dorinta clientului ce va fi comunicat catre noi din timp si va fi stabilit un interval de timp in care se vor face amenajarile periodic sau dupa nevoia clientului.

10. PRETURI

10.1 Preturile afisate pe www.flowerhouse.ro includ TVA si sunt exprimate in LEI.
10.2 Valoarea minima a unei comenzi este de 90 LEI
10.3 La preturile afisate se adauga taxele de livrare care poate diferi in functie de distanta.
10.4 Pretul prezentat pe factura va fi acelasi cu cel prezentat pe site (care include TVA) la momentul efectuarii operatiunii, pret la care se adauga costurile de livrare, daca este cazul.
10.5 Pretul final este cel care a fost confirmat odata in pagina de Finalizare comanda, pret care apare in confirmarea de comanda.
10.6 In cazul in care utilizatorul nu poate fi contactat sau renunta la achizitionarea produsului, flowerhouse.ro are dreptul de a anula comanda respectiva, restituind in totalitate suma platita in avans atunci cand este cazul.
10.7 Flowerhouse.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment preturile din site.

11. COMENZI
11.A. LIVRARI

11.1 Flowerhouse.ro livreaza comenzile in Tg-Mures intr-un interval de maximum 4 ore de la data confirmarii platii (pentru buchetele disponibile in localitatea respectiva). Va rugam sa verificati atent orele noastre de livrare.
11.2 Clientul trebuie sa ne furnizeze o adresa reala, corecta, fara a avea intentii de comenzi false, batjocura. Acestea atrag asupra lor conditiile legii si se pedepsesc ca atare.
11.3 Flowerhouse.ro face tot posibilul pentru a livra comenzile la data specificata de client. Cu toate acestea, pot exista situatii in care livrarea la data si ora specificata nu este posibila, cum ar fi zile libere, vreme nefavorabila, zile libere oficial, samd. In acest caz comanda se considera anulata iar clientului i se returneaza intreaga suma achitata.
11.4 Comenzile plasate pe site-ul www.flowerhouse.ro sunt livrate cu firme de curierat sau taxi.
11.5 Pentru ca comanda Dvs sa ajunga in timp la destinatie, va rugam sa completati datele livrarii corect și sa ne furnizati date reale.
11.6 Produsele de tip personalizat se adreseaza exclusiv clientilor cu care s-au stabilit de comun acord, telefonic sau prin email, modul de personalizare a acestora. Orice comanda plasata pentru acest tip de produs, de un alt client, fara a fi contactati in prealabil, se considera nula si implica returnarea intregii sume achitate initial.
11.7 Pentru livrarile care doresc a ramane anonime, noi respectam aceasta discretie si nu vom divulga datele expeditorului.
11.8 Ora limita de comanda cu livrare in aceeasi zi in orasul Targu Mures este ora 19:00
Ora limita de comanda cu livrare in aceeasi zi pentru raza orasului sau judet este ora 18:00
11.9 Sambāta nu se fac livrări, insă puteti plasa comanda iar livrarea se va face duminica. Multumim pentru intelegere!

11.B. LIMITARI
11.B1 In cazul in care destinatarul nu este acasa, produsul poate fi incredintat unei persoane apropiate (vecin), care sa ii ofere mai tarziu.
11.B2 In cazul in care destinatarul nu poate fi contactat deloc, nici telefonic, noi vom contacta expeditorul si produsul va fi returnat la flowerhouse si se va incerca o livrare ulterioara.
11.B.3 Daca apare o situatie exceptionala cand nu putem transporta produsul ales de Dvs, va vom contacta imediat si vom cauta o solutie alternativa sau vom anula comanda si va vom returna banii.
11.B.4 In situatii neasteptate (incendii, inundatii, cutremure, sau alte catastrophe natural, blocarea retelelor de comunicare, oprirea electricitatii etc) nu ne asumam raspunderea pentru neindeplinirea obligatiilor noastre.
11.B.5 In cazul in care comanda Dvs nu poate fi onorata din culpa exclusiva a vanzatorului, suma achitata va fi rambursata in totalitate in termen de 14 zile.

12. PLATA COMENZILOR

Plata serviciilor conform acestor Termeni si Conditii se poate efectua online cu cardul sau prin transfer bancar. Daca optati pentru transferal bancar, este necesar sa primim dovada platii (incasarea banilor sau trimiterea unei printscreen cu dovada platii la contact@flowerhouse.ro ) inainte de onorarea comenzii dvs.

12.A. TAXE SUPLIMENTARE

Pretul final platit de client este format din pretul produsului si cheltuielile de expeditie si/sau incasare aferente. Pe siteul flowerhouse.ro nu exista asa numitele taxe ascunse.

13. ANULAREA COMENZILOR

13.1 In cazul solicitarii anularii de catre Cumparator a unei comenzi inainte de data livrarii, acestuia i se va returna suma integral.
13.2 Daca anularea survine in urma unor erori ale Cumparatorului, acestea se vor solutiona dupa cum urmeaza:
– datele furnizate de Cumparator sunt eronate si incomplete si impiedica efectuarea livrarii – se retine taxa de livrare si Cumparatorul e contactat
-livrarea efectuata la alta data decat cea mentionata de client in comanda : daca se solicita anularea comenzii, se restituie suma integrala – taxa de livrare sau relivrare la data ceruta in comanda pe cheltuiala vanzatorului
Livrarea in afara intervalelor orare mentionate in comanda nu constituie obiectul unei reclamatii sau anulari. Ele pot fi solicitate insa, la cererea clientilor.
13.4 Conform OUG 34/2014 S.C. ART FLOWER HOUSE S.R.L. rambursează toate sumele pe care le-a primit drept plată din partea cumparatorului final, inclusiv, după caz, costurile livrării, fără întârziere nejustificată şi, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care este informat de decizia de retragere din contract a utilizatorului.
13.5 Din dreptul de ramburs fac exceptie produsele susceptibile care se deterioreaza rapid, si produsele personalizate dupa cerintele clientului.
13.6 Pentru a va putea rambursa suma achitata pentru produse neperisabile si nepersonalizate, este necesara o declarative cu datele produselor returnabile si datele numneavoastra. Acest formular va fi trimis catre Dvs dupa ce ne-ati comunicat intentia Dvs de a returna produsul, care trebuie sa fie in stare perfecta, cum ati primit-o, fara a prezenta semne de uzura si defect.
13.7 Returnarea produselor se comunica in maxim 14 zile calendaristice de la primirea acestora. Cheltuiala de transport pentru retur va fi suportat de client.
13.8 Flower House va returneaza suma achitata pe produs (nu si pe transport) in termen de 14 zile calendaristice.

14. GARANTII
14.1 .Produsele comercializate de acest site beneficiaza de garantie in baza legislatiei în vigoare (OG nr. 21/1992, Legea nr. 449/2003, OG nr. 174/2008

14.2 Fiecare produs are o descriere corecta si clara pe site.
14.3 Informatiile de intretinere a produselor vor fi atasate langa produs in momentul livrarii.
14.4 Garantia returnarii se realizeaza doar daca produsul nu prezinta lovituri, crapaturi, defecte vizuale sau functionale, zgarieri etc.
14.5 Returnarea produselor se poate face si local la adresa noastra FlowerHouse dinTargu Mures.
14.A. PRODUSE NEPERISABILE
14.A.1 Produsele ce nu se deterioreaza rapid beneficiaza de o garantie legala de conformitate potrivit prevederilor Legii 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora, republicata.
14.A.2 Garantia presupune inlocuirea produsului sau returnarea sumei integrale, dupa libera decizie a cumparatorului.
14.A.3 Solutionarea cererii cu privire la garantie va avea loc in termen de 14 zile calendaristice de la comunicarea cererii.
14.B. PRODUSE PERISABILE
14.B.1 In cazul produselor perisabile, vanzatorul ofera Clientului o garantie de 7 zile pentru prospetimea florilor, cu conditia ca acestea au fost intretinute conform regulilor mentionate pe eticheta insotitoare.

14.B.2 Flowerhouse garanteaza satisfactia la fiecare comanda si va permite sa trimiteti flori cu incredere. Garantam inalta calitate a serviciilor noastre.

15. GARANTII SI LIMITARI

15.1 Tot ceea ce tine de acest site este oferit ca atare, atat timp cat este disponibil si fara o alta garantie. www.flowerhouse.ro nu ofera nici o garantie, expresa sau implicita, in ceea ce priveste acest site. Sc ART FLOWER HOUSE SRL nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care site-ul nu poate fi accesat de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale. Pentru eventualele erori in folosire aparute din cauza unor modificari, setari, upgrade-uri etc. facute de societatea de hosting ne cerem scuze, dar intreaga responsabilitate ii revine gazdei.
15.2 Sc ART FLOWER HOUSE SRL isi rezerva dreptul ca in orice moment sa schimbe in parte sau in totalitate continutul informatiilor prezentate pe site, fara o notificare prealabila a utilizatorilor. Sc ART FLOWER HOUSE SRL isi rezerva dreptul de a suspenda sau desfiinta acest site fara o notificare prealabila a utilizatorilor. Sc ART FLOWER HOUSE SRL nu face nici o referire pe acest site la compatibilitatea dintre calculatorul utilizatorilor si acest site. Acest site va fi accesat de buna voie, iar utilizatorii isi vor asuma in mod irevocabil si neconditionat responsabilitatea pentru accesarea acestui site. In cazul in care produsele nu se pot livra sau sufera deteriorari majore pe parcursul livrarii, clientul poate cere relivrarea produselor comandate in conditiile optime.
15.3 Daca aveti probleme legate de o comanda, probleme ce nu par a putea fi rezolvate prin email sau cu Reprezentantul Customer Service cu care discutati, puteti lua legatura prin telefon 0752788240 sau contact@flowerhouse.ro

16. CESIONAREA SI SUBCONTRACTAREA

Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru servicii ce tin de onorarea comenzii fara informarea Cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de Cumparator pentru toate obligatiile contractuale.

17. CONDITII LEGALE

Site-ul flowerhouse.ro functioneaza conform tuturor prevederilor legale ale Statului Roman.

18. FRAUDA

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI www.flowerhouse.ro SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL www.flowerhouse.ro, VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI www.flowerhouse.ro SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

19. LITIGII

Orice litigiu aparut in legatura cu utilizarea serviciilor si produselor va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane. Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

20. DISPOZITII FINALE

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau invalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

X
Call Now Button